Wednesday, February 25, 2009

Ρόδα είναι και γύρισε.

Ψιτ, τώρα που "κλαις" και ωρύεσαι. Δεν το τρώω, γιου νόου. Δεν κλαις από λύπη, από νεύρα κλαις. Γιατί δεν σου βγαίνει καμία από τις διαολιές που σχεδιάζεις. Ποτέ δεν σου έβγαινε, το ξέρεις, απλά κάποιοι σε ανεχτήκαμε. Την παρεξήγησες πολλάκις την ανοχή και την ευγένεια. Δυστυχώς ρόδα είναι και γυρίζει από την μια, αποκαλύπτεται η ανεπάρκειά σου αφετέρου. Γιατί θέλει και κότσια το θέμα και άλλα πολλά. Οι ραδιουργίες κι οι τρικλοποδιές, για λίγο έχουν αποτέλεσμα. Πώς το λέμε ελληνιστί αυτό? Ο ψεύτης κι ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Κι επειδή καήκαμε στον χυλό, πλέον φυσάμε και το γιαούρτι σου.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο κι εμένα δεν μου αρέσουν τα κρύα πιάτα. Συνεπώς, βλέποντάς σε έτσι, απλά ανακουφίζομαι που κατάφερα να επιβιώσω εγώ, παρά τα όσα μου έκανες. Και ξέρεις, βαρέθηκα να κάνω σβούρες για να γλυτώσω τις παγίδες σου. Ξέρεις ότι πια δεν σε παίρνει. Είπες το πρωί, ότι σου δείχνουν την πόρτα. Αφού επικαλείσαι τόση "αξιοπρέπεια" (του κώλου, μεταξύ μας!), γιατί δεν την βλέπεις επιτέλους?
Α! Μπάι δε γουέι, θα σου κάνω δώρο τα μεταφορικά για τις γούνες! Καργιολέν, ε καργιολέν!

6 comments:

kapote-sth-bg said...

ho ho ho

korinoskilo said...

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Giorgia_is_coming_to_town said...

Tora dinei o mhtsos, koumpara, ton apolamvanw!

Giannis Ianossss said...

Ελπίζω οι γούνες να είναι οικολογικές.

kapote-sth-bg said...

γιατί ρε φίλε της WWF είσαι?
οικολογικές δεν ξέρω διότι βρωμάνε πετρέλαιο(που σημαίνει φτηνιαδούρες) και οι περισσότερες βυσινί μπλιάχ

kapote-sth-bg said...

Σοβαρά τώρα, (αυτό το σχόλιο για την τζίνα) πόση αρνητική ενέργεια έχω υποστεί από το "γουναρικό", δεν λέγεται επί 4αετία.Σε τέτοιο βαθμό που την καταλάβαινα , την έβλεπα στην ατμόσφαιρα.

Το ποστάκι που εφτιαξες τζίνα, είναι ο επίλογος στο βιβλίο που ξεκίνησα το 2006 και ποτέ δεν τέλειωσα. Και μάλιστα με το καλύτερο χάπυ εντ. ΟΛΕ
ΠΙΣΩ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ