Saturday, December 08, 2007

Νεύρα, νεύρα, νεύρα

Σήμερα έδωσα την δική μου ερμηνεία στο μότο "το να διοικείς μια εταιρεία απαιτεί πολλά @@".
Δεν υποδηλώνουν ικανότητα χρυσό μου τα πολλά @@!
Απαιτεί πολλά, για να χεις να σου τα σπάνε!!!!
Αδίκως τόσο καιρό καμάρωνα, με την ερμηνεία που όλοι δίνουμε για να καμαρώνουμε! Αν δεν είχες καρδιά μου τί θα σου έσπαζαν????

9 comments:

Eleni Fergadi said...

; )

Marina said...

καφάσια με @@@@ (απόθεμα) και γαϊδουρινή υπομονή.

Renegade said...

Λοιπόν georgia όταν γράφεις για τη δουλειά σου είσαι.....λουκούμι. Χάρμα οφθαλμών...αλήθεια αυτοί οι οφθαλμοί αριστερά είναι δικοί σου;

Blonde said...

Σκέφτομαι τί να σου πρωτο γράψω. Είναι μεγάλη συζήτηση αν θές να ξεκινήσει, έχω περάσει από εκεί και ξέρω. Θέλει @@, πέρα από ικανότητα, πιστεύω ότι τα έχεις. Δεν είναι για να καμαρώνεις τα @@. Μάλλον, δεν πρέπει να καμαρώνεις γενικά. Για να είσαι σε αυτή τη θέση τότε έχεις την ικανότητα και τα @@ να σου τα σπάνε αυτοι που δεν την έχουν. Είναι πολύ δύσκολα εκεί έξω και πολυ ανταγωνιστικά. Εκεί τα χρειάζεσαι.

Unknown said...

eytyxos exoun thn idiotita osa mas spazoun na ksanaginontai meta kai etsi na exoume panta polla na mas spazoun.... emeis ekei gaidourini upomoni!!!!
Eyge Georgia mou!!!

o said...

:))))))))))

με έκανες και χαμογέλασα.

(και όμως υποδηλώνει και ικανότητα η ύπαρξή τους - όχι μόνο στο φύλο μας...)

;)

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Eleni μου :)

@Μαρίνα, πίστεψέ με, αυτές τις μέρες δεν έχω και πολλή υπομονή...

@Renegade, μα η δουλειά μου είναι λουκούμι από μόνη της. Από αυτό που βάζουμε στα ποντίκια για παγίδα! Οι οφθαλμοί είναι δικοί μου, χωρίς την βιτρίνα τους (εννοώ τα πατομπούκαλα, για την 6 βαθμών μυωπία μου):)

@Lianne μου, όταν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ανταγωνιστικά είναι παντού. Το περίεργο είναι ότι ουδέποτε επεδίωξα τον ανταγωνισμό, δεν καταλαβαίνω ωστόσο πώς κάθε φορά μου βγαίνει μπροστά. Οτι είναι πιο δύσκολα εδώ είναι. Το "μακρυά από το σπίτι σου" είναι πάντα πιο δύσκολο, ειδικά όταν το "μακρυά" είναι μια δύσκολη χώρα.

@Ζωούλα μου, αυτές τις μέρες, είμαι τόσο χάλια, που δεν μου πρέπουν εύγε ειλικρινά. Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο η μόνιμη καλλιέργεια @@ προς θραύση!

@ Ελένη μου, χαίρομαι που σε έκανα να χαμογελάσεις. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ, δεν προϋποθέτει φύλο, παλαιότερα έλεγα "τα δικά μου ανύπαρκτα είναι μεγαλύτερα από κάποιων".

Ελπίζω ότι θα μου περάσει τελικά, μετά τα νεύρα, νεύρα, ακολουθεί πάντα θλίψη και απογοήτευση, ίσως γιατί νευριάζοντας σπαταλώ απίστευτη ενέργεια :)

Blonde said...

Δεν χρειάζεται να είσαι εσύ ανταγωνιστική, είναι άλλοι για σένα.

Anonymous said...

μιας και μιλάτε περί @@διών , ξέρω μερικά. Να πώ , να πώ?