Monday, October 20, 2008

ΠΑΠάκι πάει στην ποταμιά...

Εμ ωραία και το κάναμε, το μαμημένο ΠΑΠάκι (σημειωτέον, από το προηγούμενο έχουν παρέλθει τέσσερα χρόνια, μην μουτζώνετεεεεε καλέεεεε).
Εμ ωραία και χαρήκαμε που κόστισε μόνον 10 λέβα (περί τα 6 ευρά δηλαδή!).
Εμ ωραία και πήραμε τα αποτελέσματα.
Ελα που σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τί λέει!!!! Αντε να βρώ τώρα, τί έπαθαν τα οιστρογόνα μου, που είναι στο χαμηλότερο των κανονικών επιπέδων (έτσι το είπα ακριβώς, στην πραγματικότητα είναι "στο κατώτατο φυσιολογικό όριο" αν δεν ξέχασα εντελώς τα ελληνικούλια μου)! Καταραμένη μετανάστευση, με τους γιατρούς εδώ, δεν πρόκειται να βγάλω ποτέ άκρη!!!!!

2 comments:

Ράθυμος said...

... πρίν 2 χρόνια, χείμωνας, κρύο και βροχή, είμαστε 5-6 φιλαράκια για καφέ! Πως πέφτει στην παρέα θέμα συζήτησης το ΠΑΠ-ΤΕΣΤ(;)... ενώ αρχίζουμε να το ψάχνουμε το θέμα ρωτόντας και κοπέλες σε κοντινό τραπεζάκι(για να είμαι ειληκρινής κουβέντα στα κορίτσια θέλαμε να πιάσουμε!)και το έχουμε βάλει κάτω το θέμα και το πατάμε και το τραβάμε απο τα αφτιά, ο Τζόνι(κατα κόσμον Γίαννης-γνωστός για την ελαφρότητα του) χαχανίζει με κάθε σχόλιο!
-Ρε συ Γιάννη, ξέρεις τι είναι αυτο το τεστ;
-Ε πως δεν ξέρω...ο παππούς μου πριν δύο βδομάδες τι έκανε;


Ελπίζω να σου έκανα τα χειλάκια σου να πάρουν το ημί-ελλειπτικό σχήμα του χαμόγελου, ενώ ταυτόχρονα ακουστηκε ένας μικρός φριμασμός του τύπου "γφφφ"

:D

Marina said...

Είδαμε και στην Ελλάδα πόσο καταλαβαίνουμε τις εξηγήσεις των γιατρών. Μου κάνανε σε νοσοκομείο πρίν 7 χρόνια υπέρηχο και είδανε λέει μία κύστη/όγκο 15 εκατοστών σε διάμοτρο. Πώς δεν έμεινα στον τόπο. Τελικά η οθόνη είχε βλάβη, κάποιος την είχε καθαρίσει με κάτι που κόλλησε επάνω σαν τσίκλα.
Τους σφάζεις ή δεν τους σφάζεις? Δεν ξαναπάτησα για τέστ Στο διάλο να πανε!