Wednesday, April 15, 2009

Φραουλοευχές


Χάσαμε ένα φορτηγό, οεοεοεοεοεοεοε! Θα βρεθεί, απλά αποδεικνύουμε ουάνς αγκέιν, ότι είμαστε ΜΜΜ (μεγάλοι-μαζοχώ-μαλάκες). Διότι το ίδιο φορτηγό πριν δυό μήνες το είχαμε ξαναχάσει. Και παρόλα αυτά το ξαναφορτώσαμε! Βέβαια την περασμένη φορά , μας κέρασαν σοκολατάκια για "συγγνώμη". Οπότε τώρα περιμένω τούρτα.
Ο μοντελιέρ τα έφτιαξε με την Φραουλίτσα! Οχι την κούκλα βρεεεε, την μαξιλαρού. Ω, ναι, έχουμε υπάλληλο με αυτό ακριβώς το όνομα! (Γιάγκοντκα=Φραουλίτσα). Το κακό ήταν ότι δεν έκανε και τον φύλακα, πιο φραουλένιο φίλο του. Για να τον καλύψει, όταν ήρθε και τον έψαξε η απατημένη σύζυγος! Αλλάζω το όνομα της εταιρείας, σε "τόλμη και γοητεία" και καλώ τους πελάτες στον φραουλόκοσμο για να περάσουμε φραουλοϋπέροχα. (Οσοι έχουν κούκλα Φραουλίτσα, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι δεν χάζεψα!).
Αύριο κατηφορίζουμε. Οχι μόνοι μας. Με Μπόικο, Λιούμπο και οικογένειες. Δεν έχουμε αποφασίσει ούτε τί ώρα θα φύγουμε, αποφασίσαμε όμως με τί ταχύτητα θα πηγαίνουμε για να μην διαλυθεί το κονβόι αφενός, να μην γίνουμε πρώτο θέμα στις κάμερες της τροχαίας, αφετέρου. Κάτι μου λέει ότι δεν με πήραν σοβαρά, γιατί ο Λιούμπο εξακολουθεί να ρωτάει αν μπορεί να πάει με διακόσια τριάντα. Οπότε , αν αύριο δείτε στην Εθνική δύο βουλγάρικα αυτοκίνητα να ψάχνονται, μην προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τους οδηγούς, παρά μόνο αν γνωρίζετε την Βουλγαρική. Αν δε, είστε της Τροχαίας, μην τους γράψετε, απλά περιμένετε, μετά από κανένα τρίωρο, θα φτάσουμε κι εμείς να σας βοηθήσουμε στην μετάφραση.
Κι επειδή δεν μπορούν όοοολα να πάνε τόσο τέλεια (είδατε τί αισιόδοξο άτομο είμαι?), το αυχενικό μου είναι και πάλι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Δεν κουνάω κεφάλι αλλά δυστυχώς, στους δρόμους υπάρχουν πάντα λακούβες και μου το κουνάνε αυτές. Ναι ξέρω, θέλω κολλάρο, υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά θα αγοράσω ένα (τα ίδια έλεγα και την προηγούμενη).
Επειδή δεν προβλέπεται να τα ξαναπούμε μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, σας εύχομαι Καλή Ανάσταση. Και μιλάω για την προσωπική μας ανάσταση, διότι αυτή του Τζίσους , καλή θα είναι όπως κάθε χρόνο και σίγουρη. Οι δικές μας αναστάσεις, είναι οι αμφίβολες!

1 comment:

korinoskilo said...

καλη ανασταση ..... σε ολα :)
:*