Wednesday, November 01, 2006

Home Sweet Home!!!




Η είσοδος του καθιστικού μας! Η Φατιμά και ο Σερχάν της βολεύτηκαν στον καναπέ.








Η κουζίνα μας!!! Επιτέλους μια κουζίνα μεγάλη και φωτεινή. Στο βάθος η παραδοσιακή βουλγάρικη πέτσκα, δηλαδή η σόμπα μας!






Χμμμμ, η άσχετη, πως έφερα την κρεββατοκάμαρα τούμπα, μου λέτε???













TO καθιστικό. Αυσιέν και Ασλάν στην μία πλευρά του καναπέ.






Το νέο μας σπίτι στο Ογκνιάνοβο είναι γεγονός. Ο φίλος μας ο Γιάννης μας είπε ότι είναι πολύ της μοδός να γίνονται σπίτια οι βιομηχανικοί χώροι !!!! Αν το ξέραμε πριν το φτιάξουμε θα σας έλεγα ότι το φτιάξαμε για να πάμε με την μόδα :p

6 comments:

Marina said...

Με γειές, με γιές..ωραίο το σπίτι σας. Η σόμπα μου άρεσε ιδιαίτερα, ζεσταίνει όλο το σπίτι ή μόνο την κουζίνα?
Να το χαρείτε.

Giorgia_is_coming_to_town said...

Ευχαριστώ Μαρίνα μου! Η σόμπα επί του παρόντος ζεσταίνει όλο το σπίτι αλλά σε μερικές μέρες θα προστεθεί άλλη μία στο καθιστικό! Βλέπεις οι -25 δεν θα αντέχονται. Προτίμησα ξυλόσομπα από ο,τιδήποτε άλλο, μου ξυπνάει μια νοσταλγία.

Anonymous said...

Καλορίζικο και όμορφες στιγμές!
Πολύ μου άρεσε το γωνιακό φωτιστικό σου!

Giorgia_is_coming_to_town said...

Ελενάκι :) Νομίζω ότι είναι Κινέζικο! Οταν ζεις μέσα στα έπιπλα, το καλό είναι ότι δεν αγοράζεις τίποτα, απλά αδειάζεις το showroom! Φιλιά! (Ειδες ονοματάκια οι κουκλίτσες μου???)

zappa said...

oi prwhn biomhxanikoi xwroi einai ths modas kai sthn a8hna. Polles prwhn biomhxanies sto gkazi exoun ginei fashionable atelie, mparakia h .....diamerismata

Unknown said...

Καλησπέρα από έναν "περαστικό" των αχανών δρόμων του internet. Η λέξη "κλειδί" σόμπα με έφερε στο blog σας. Θέλοντας να συνεισφέρω στο διάλογό σας σας προτείνω να δείτε το παρακάτω blog που σχετίζεται με θερμάστρες ξύλου (http://enosioe.blogspot.com)