Saturday, March 24, 2007

Η οικογένεια της Μέτζυ

Η Μέτζυ συνηθισμένη να είναι το εξώφυλλο της σκυλοοικογένειας, αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο κι έτσι προχωρήσαμε στις εσωτερικές σελίδες και σας παρουσιάζουμε τα υπόλοιπα μέλη (όσα δηλαδή δεν αυτομόλησαν, κλάπηκαν, δηλητηριάστηκαν ή χαρίστηκαν)... Και ξεκινάμε από την μαμά μας... Αφότου ο μπαμπάς μας έφυγε προς αναζήτηση νέας αγκαλιάς (μεταξύ μας τον είχε πρήξει!), δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά αυτά έχει καμιά φορά η ζωή μιας συζύγου...
Συνεχίζουμε με τον Ρίτσι , ο οποίος είναι το τρανό παράδειγμα του "όποιος γελάει τελευταίος , γελάει καλύτερα". Ηταν του κλώτσου και του μπάτσου επί βασιλείας μπαμπά και δολίου Τζέκυ. Από την στιγμή που μας παράτησαν, ανέλαβε χρέη αρχηγού και σας πληροφορώ ότι είναι άψογος!







Η Πόλια μας. Γεννημένη μαζί με τη Μέτζυ, η πιο αγαπημένη της κιόλας. Ησυχη, τρυφερή με ελάχιστους και πολύ συγκροτημένη, όπως ακριβώς η νονά της.








Από την ίδια επίσης γέννα ο Πλάμεν. Χοντροκομμένος χωριάτης, το μοναδικό χάδι που ξέρει είναι να σε σκουντάει με την τεράστια κεφάλα του. Και φυσικά όπως βλέπετε, δεν έχει το οικογενειακό χάρισμα της πόζας. Πιστός σύντροφος της Μέτζυ στην εξερεύνηση και στους ομηρικούς καυγάδες.




Η μικρή μας Τσέτσα, επίσης από την ίδια γέννα, την ώρα της φωτογράφησης βρισκόταν για φύλαξη (δηλαδή μονίμως αυτό κάνει) κι έτσι δεν έχουμε την ευκαιρία να σας δείξουμε κι ένα μικρομαμωμένο σκυλί. Αντ' αυτής πόζαρε η νέα γεννιά, Λιούμπτσο , Λίλια και αβάφτιστο (την Δευτέρα πάει στο καινούργιο του σπίτι και θα αποκτήσει εκεί όνομα), που ακόμα δεν έχουν κάνει τα βήματά τους στον χώρο των μεγάλων.



3 comments:

fish eye said...

πανεμορφα σκυλακια..γαβ..

Anonymous said...

φοβερές φάτσες!!!!!

Shades said...

Οι καλύτεροι φίλοι μας..