Wednesday, April 02, 2008

Ενημέρωση από το μέτωπο της τρέλλας

Τα νέα μας στα γρήγορα. Εχουμε και λέμε :
Είμαστε και εγώ και ο Δημήτρης με πυρετό από χθες. Οχι, δεν κουβαλήσαμε καμία "τουρκική ίωση" όπως διέγνωσε εξ' αποστάσεως η καλή μου μαμά. Για όλα φταίνε οι ψητούμπες στην αυλή του Ογούζ την Κυριακή το απόγευμα, με το θερμόμετρο να δείχνει μόλις 12 βαθμούς! Αλλά πώς να αντισταθείς σε τέτοια απόλαυση?
Πριν την απόλαυση βέβαια είχε προηγηθεί ολονύχτια ρακοποσία με πολλά παγάκια, στον γάμο του Τζεμ, ο οποίος πέραν από υπέροχος ήταν ένας απολύτως "ελληνικός γάμος"! Μέχρι και το καθιερωμένο καυγαδάκι των πεθερικών απολαύσαμε! Μα τόση ομοιότης πια! Αντε μετά να νοιώσεις αλλοδαπός σε τέτοια εκδήλωση!
Μπροστά μου βρίσκονται δύο μοντέλλα που πρέπει να φτιαχτούν μέχρι την Παρασκευή για να κοστολογηθούν. Οχι, δεν προλαβαίνουμε, σας το υπογράφω! Είναι α-δύ-να-τον ακόμα κι αν μαστιγώσω τον μοντελιέρ. Μήπως να του κάνω και φάλαγγα? Κι όμως αγαπητοί μου φίλοι, κάποιοι νομίζουν ότι στέλνοντας μια φωτογραφία ενός παρόμοιου μοντέλλου, εσύ το έχεις στο τσεπάκι και οι δύο μέρες είναι υπερ-αρκετές.
Περιμένω από Δευτέρα τέσσερους νέους υπαλλήλους, οι οποίοι πρέπει να εκπαιδευτούν από την αρχή και κατά την λογική μου Πέτια, οι πλέον κατάλληλοι να τους εκπαιδεύσουμε είμεθα εμείς οι τρεις!!! "Γιατί οι μικρές, έχουν το μυαλό τους στους γκόμενους". Ακου επιχείρημα που βρήκε η άτιμη! Παρεμπιπτόντως, η μία μικρή έφυγε νωρίς κλαίγοντας γιατί ο γκόμενος της έστειλε μήνυμα ότι την χωρίζει , η άλλη ήρθε αργά γιατί οι γονείς της της τα έψελναν επειδή έχει μπλέξει με ρεμάλι. Κι έπρεπε να το υποστώ και αυτό!
Η Μέτζυ με λαχτάρησε όλη νύχτα γιατί είχε εξαφανιστεί κι εγώ υπέθεσα ότι σάπιζε κάπου στην παραγωγή και θα βρίσκαμε το πτώμα της το πρωί. Αντ' αυτού, το είχε σκάσει, άγνωστο πως και την βρήκαμε να βολτάρει ανέμελη στον δρόμο, σήμερα το πρωί. Εφαγε ένα δέσιμο που δεν θα το ξεχάσει γιατί απλά, δεν θα ξαναλυθεί.
Και το τελευταίο και καλύτερο, έχω μία σκασμένη καθυστέρηση και μου έχουν σπάσει τα απομεινάρια των νεύρων μου. Είπα να κάνω κι ένα τεστ (άχρηστη κίνηση, αλλά λύσσαξε ο πάντα πιστός στα θαύματα Δημήτρης) και σας πληροφορώ ότι είναι τόσο άσχημα τα βουλγαρικά μου, που δεν εμφανίστηκε ούτε καν η πρώτη γραμμούλα. Δηλαδή, διάβασα τις οδηγίες λάθος!!! Οχι τίποτα άλλο, να το έβλεπα αρνητικό και να το ξεχνούσα. Αρα, θα πρέπει να αγοράσω άλλο και να παρακαλέσω την Πέτια να μου διαβάσει τις οδηγίες. Μην σας πω να μου το κάνει κιόλας! Μην βιαστείτε πάντως, να αγοράσετε μωρουδιακά, τέτοια περίπτωση δεν υφίσταται!!!
Με όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω, ευχηθείτε μου να την βγάλω καθαρή χωρίς χάπια για την υπέρταση, γιατί ως γνωστόν ο Απρίλης είναι ο μήνας της, για μένα.
Να περνάτε καλά και πάρτε βαθιές ανάσες εκ μέρους μου!

5 comments:

Εύη said...

Περαστικούλια και στους δυο σας να προσέξετε πολύ ,συμβουλές μαμάς....!!!!!

Giorgia_is_coming_to_town said...

Ευούλα μου :*

Marina said...

Περαστικά απο την αλλεργική φαρυγγίτιδα! Χαλάλι το κρύωμα άμα το διασκεδάσατε, ρακοβάρελα!

Giorgia_is_coming_to_town said...

Μαρίνα, όχι απλώς το διασκεδάσαμε!!! Εντελώς ρακοβάρελα όμως (αυτό το όμως το έχω κολλήσει από πέρυσι με τον Σαρμπέλ!)

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.