Friday, January 23, 2009

Φρέντερικ!

Το κάνω σπάνια. Το να ποστάρω τα "παιδιά" μας. Για την ακρίβεια το έκανα μια φορά στο παρελθόν, όταν σας παρουσίασα τον Αντζελο. Ο οποίος Αντζελο, ήταν τόσο καλότυχος που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Να φανταστείτε, τον καταργήσαμε κι ακόμα τον κατασκευάζουμε, γιατί οι πελάτες αρνούνται να τον αποχωριστούν. (Εάν κανένας από εσάς τον έχει στο σπίτι του, να μου τον προσέχει, μας έβγαλε την πίστη για να "γεννηθεί").
Σήμερα όμως δεν κρατιέμαι! Γιατί το νέο μας δημιούργημα είναι απλά κουκλί! Η ιδέα του Φρέντερικ ( με την οποία κρυφογελάσαμε αρχικά), έπιασε τόπο όταν της φόρεσα τα κατάλληλα υφάσματα (τα οποία απέρριπτε πριν δυό χρόνια ο Φρέντερικ, βρισκοντάς τα "καταστγόφ") κι ο Δημήτρης για χάρη της "γύρισε πίσω" την παραγωγή πέντε φορές. Τόσο καιρό εδώ, δεν θυμάμαι να το είχε ξανακάνει.
Αυτό το μοντέλλο λοιπόν το λατρέψαμε, από την πρώτη του εμφάνιση, ίσως γιατί πάνω του, βάλαμε όλη την εμπειρία τόσων χρόνων και όλη την ελπίδα μας να συνεχιστεί το φως στο τούνελ μας. Σας το παρουσιάζω λοιπόν και ελπίζω το ταξίδι του να είναι μεγάλο και επιτυχημένο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς), δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.



Αυτή είναι η μία εκδοχή.... σε μαύρο - άσπρο....

Εχουμε και σε γκρι-μαύρο!

5 comments:

korinoskilo said...

με γειααα με γειααα ... καλοπουλητος.....
ασχετο αλλα το σκουλαρικι σου το μαυρο ειναι εδω μην το ψαχνεις:Ρ

για τον μητσο δεν λεω τι ξεχασε:Ρ

Giorgia_is_coming_to_town said...

Φιουυυυ! Κι έσκαγα που είναι το σκουλαρίκι μου! Η Πόλια ήταν έτοιμη να κάνει κατάδυση στα σιφώνια! Ο Μήτσος ελπίζω να μην ξέχασε αυτό με το "do not break my ..."!

kapote-sth-bg said...

οκ το τσέκαρα , το do not break my... το έχω εδώ. Μου λείπει το

||\\||//|| :pppp

δεσποιναριον said...

Το μαυρο-ασπρο σας παιδι υπεροχο, ευχομαι καλη επιτυχια.

kapote-sth-bg said...

πωλήσεις εξαμήνου 265 τεμάχια και είναι δεύτερος κωδικός μετά τον ανίτα!

συγχαρητήρια!!!