Thursday, February 08, 2007

Μεγαλώσαμε!

Σαν σήμερα πριν από πολύυυυυ πολύυυυυυ καιρό (δηλαδή πριν από επτά ολόκληρους μήνες) πρωτοπροβάλαμε το κεφαλάκι μας στο φως. Οχι, όχι , δεν ανοίξαμε αμέσως τα ματάκια μας, μας πήρε μερικές μέρες. Σήμερα πλέον δεν βουτάμε τα ποδαράκια μας στο πιατάκι μας τρώγοντας, ίσα ίσα είναι και μικρό το άτιμο. Τέρμα και το γαλατάκι, βαρεθήκαμε τις κροκέτες , τις προτιμάμε ανακατεμένες με κονσέρβα για να μπορούμε να τις φτύνουμε!


Τελειώσαν και οι γκρίνιες μας τις νύχτες, ήταν γκρίνιες χαζές, τώρα επαναστατούμε ΜΕ λόγο και αιτία, χτυπώντας το τζάμι γιατί πώς να το κάνουμε, μας αρέσει να τρέχουμε στην παραγωγή.


Το χαρτοκιβώτιο - κούνια έχει γίνει προ καιρού κομματάκια, και το νέο μας μαξιλάρι είναι ήδη μικρό, άλλο λοιπόν επειγόντως!


Και ω ναι, δεν είμαι πιά μωρό, είμαι μία κούκλαααααα που σε λίγους μήνες θα κάνει δικά της μωρά! Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα αδέλφια μου έχουν γονείς με τέσσερα πόδια ενώ οι δικοί μου έχουν δύο! Κοιτάξτε τί όμορφο μωρό που ήμουν και τί υπέροχη κοπέλλα έγινα!!!!!!




5 comments:

Estrella_ said...

Πανέμορφη !

:)

Adomiel said...

Μια ζωντανή κούκλα είσαι...! :-)

Καλημέρα...

Marina said...

Τι ωραίο σκυλάκι! Να τη χαίρεσαι βρέ και να την αγαπάς..

fish eye said...

αχου χου καλε τι ομορφο..φτου..φτου..καλησπερες..

Blonde said...

Είναι πανέμορφη και να ξέρεις, που το ξέρεις δηλαδή, όσο πιο πολύ τα αγαπάμε και τους μιλάμε, τόσο πιο έξυπνα γίνονται μωρέ....εμάς η γάτα μας μας ξυπνάει κάθε πρωί σχεδόν ότι ώρα τις πούμε το βράδυ..καλό??? Ξέρει τί ώρα θα φάει, ξέρει να μου πεί πάει για την ανάγκη της. πίνει νερό από τη βρύση και μάλιστα ΚΑΙ από το ποτήρι, γιατί δηλαδή εμείς καλύτεροι ήμαστε?? Έχω τρία γατάκια, οικογένεια πια δηλαδή, μαμά, πατριός και κόρη...όλοι τους πανέξυπνα και κάθε βράδυ έρχονται με νιαουρίσματα για χάδια και ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ.