Saturday, January 26, 2008

My desktop



Η Lianne (λινκ παραπλεύρως), με προσκάλεσε να σας δείξω το desktop μου. Με την υποσημείωση, "εάν δεν βαριέμαι", φυσικά. Απότι βλέπετε (εάν φαίνεται δλδ), δεν περιλαμβάνει και σπουδαία πράγματα, γιατί είναι το desktop από το λαπτόπι της pleasure και όχι της δουλειάς.

6 comments:

Marina said...

Η εικόνα τι δείχνει? Αυτοκίνητο?

korinoskilo said...

πρεπει να σε μαθω να κανεις print scrn :ppp

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Marina, δεν δείχνει αυτοκίνητο, δείχνει απλά ένα κομμάτι από το λαπτόπι. Δεν έχω αλλάξει desktop, οπότε είναι χαζό, όπως όλα των. κατασκευαστών.
@Κορινέλ! 1. Ηθελα να σας επιδείξω και τα υπέροχα μεταλλιζέ πλήκτρα μου! 2. Ηθελα να χρησιμοποιήσω την πανέμορφη και κομψή φωτογραφική μου! Γιαυτό και δεν έκανα πριντ σκριν!!! (Οταν κατέβω πάλι, θυμήσου να μου δείξεις πως γίνεται ε?)

Blonde said...

Giorgia, ελπίζω να μην σε πείραξε το "αν δεν βαριέσαι", απλά εννοούσα αν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς. Και στο ξαναλέω, είναι ΤΙΜΗ μου, είσαι Internetoφίλη... Κατά τα άλλα, σε βλέπω ενημερωμένη...office 2007, windows vista...Μια χαράααα σε κόβω χρυσουλάκι...ΧΑ.

Giorgia_is_coming_to_town said...

Lianne μου καλή, προσπαθώ εδώ και μέρες να σου αφήσω σχόλιο και ΑΔΥΝΑΤΩ!!!!! Αυτό με πειράζει!!! Για το "αν δεν βαριέμαι", όχι απλώς δεν με πείραξε, γέλασα κιόλας γιατί με έχεις πάρει χαμπάρι:)Και είναι ασφαλώς δική μου τιμή που με προσκάλεσες!!!! Ηθελα ακόμα να σου πω, ότι τα φιλετάκια περιμένουν.

Blonde said...

Για τα φιλετάκια θα έρθω σίγουρα όσο για το πρόβλημα με τα σχόλια, θα το λύσω, δεν αντέχεται άλλο.