Monday, May 19, 2008

Το φεστιβάλ (2ο μέρος)

Το Φεστιβάλ έγινε! Δεν συμμετείχαμε , αν είχαμε συμμετάσχει ο Ρίτσι μου θα ερχόταν σίγουρα δεύτερος! Γιατί πρώτος ήταν φυσικά, ο κακός μου Τίτο, αν θυμάστε είναι ο κούκλος που απέρριψε προ καιρού, η ξεμυαλισμένη κόρη μου! Δείτε τί όμορφος που είναι με το μετάλλειό του! Στο ποδαράκι διακρίνεται και η πληγή από πρόσφατο καυγα.

Το κύπελλο απουσιάζει από την φωτογραφία (το είχε πάρει το αφεντικό του) καθώς και το τσουβαλάκι με την τροφή, το οποίο του ήταν παντελώς άχρηστο και προφανώς χαρίστηκε. Βλέπετε το αγόρι τρέφεται αποκλειστικά με μπριτζολάκια.

Και μπορεί τα σκυλιά μας να μην πήγαν στο φεστιβάλ, αλλά η φήμη τους ταξίδεψε ανά τους παρευρισκόμενους (που δεν ήταν και λίγοι), διότι είναι μεγάλη λόξα να έχεις αγέλη ολόκληρη από δαύτα. Ειδικά όταν δεν είσαι Βούλγαρος, άρα δεν γνωρίζεις το "μεγαλείο" της ράτσας. Γι΄αυτό και η τοπική εφημερίδα μέχρι και συνέντευξη μας πήρε! Αύριο που θα κυκλοφορήσει θα την σκανάρω να την δείτε και να γελάσετε. Βέβαια δεν γνωρίζω τί τίτλο θα έχει το άρθρο. Πολύ φοβάμαι ότι ο τίτλος θα είναι "οι τρελλοί Ελληνες με τα δεκατρία τσοπανόσκυλα".

Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!!

2 comments:

korinoskilo said...

εγω λεω να κανουμε δικο μας φεστιβαλ..... δικα μας επαθλα ... αντε να δουμε πιος 8α νικησει τοτε:Ρρ

Adomiel said...

Δεκατρία; 13; σωστά το έγραψα; μπράβο στο κουράγιο σας...! :-D

Περιμένω τον τίτλο...! ;-)