Tuesday, July 08, 2008

Ξεμείναμε

Σας γράφω από δανεικό λαπτόπι!
Το νέο μου επαγγελματικό λαπτόπι, ένα γλυκούλι ασουδάκι, τεσσάρων ημερών, σήμερα το πρωί, εξαιτίας μίας "φλάσκατας" χτύπησε τον "τβέρντ ντίσκ". (όπου φλάσκα το φλας, το άλλο είναι ο σκληρός εάν δεν καταλάβατε).
Θα το δεχόμουν ψύχραιμα (αν και με γέλια, όταν ο τεχνικός, μου είπε τις παραπάνω λέξεις), εάν :
- Το προηγούμενο λαπτόπι δεν τα είχε φτύσει προ μηνός, γεμάτο από "μπομπολέτσκες" (το νόρτον έβγαζε πασχαλίτσες με ιούς κι έτσι έμαθα και την χρήσιμη αυτή, νέα λέξη, από τον τεχνικό μας!),
- Το νέο μηχανηματάκι που κλήθηκε να το αντικαταστήσει, δεν είχε ελαττωματικό hardware από την κινέζα μαμά του. (Κατά τον τεχνικό μας, που συνετέλεσε τα μέγιστα στον θάνατό του, ανεβάζοντας ό,τι μαλακία του ερχόταν, "κιτάισκι ράμποτι, κακβό τσάκας?", δλδ κινέζικες δουλειές τί περιμένεις. Να σημειωθεί ότι αυτός το είχε επιλέξει και αγοράσει!).
Ετσι από σήμερα, περιφέρομαι εκ νέου σε όλα τα κομπιούτερ του γραφείου και δεν μπορώ ούτε ένα μέηλ να στείλω ή να πάρω με την ησυχία μου.
Το δανεικό λαπτόπι έχει χαλασμένη "μίσκα" (=ποντίκι, το καταλάβατε ξέρω) και μέχρι στιγμής αρνείται να συνευρεθεί με τον εκτυπωτή μου.
Ενθυμούμενη, παλιές , καλές εποχές, κάνω κατεβατά με λογαριασμούς στο χέρι και αύριο πρωί πρωί, λέω να πάω να αγοράσω κι έναν άβακα!!! Ετσι δηλαδή, να την φτύσω λίγο την τεχνολογία , αφού με έφτυσε αυτή πρώτα!!!
ΥΓ. Κατά τον τεχνικό μας, ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι, αρχαίος κομμουνιστής και απόλυτα τεχνοκράτης "δεν έχω κισμέτ με τα κομπιούτερ τώρα τελευταία". Είδατε καλέ πώς χαλάει τον κόσμο, ο καπιταλισμός????

8 comments:

kapote-sth-bg said...

LoL

Giorgia_is_coming_to_town said...

Loloksinos Μητσάκο! Αντε μην ευχηθώ να γεμίσει και το δικό σου με μπομπολέτσκες!

Giannis Ianossss said...
This comment has been removed by the author.
Giannis Ianossss said...

....εξαιτίας μίας "φλάσκατας" χτύπησε τον "τβέρντ ντίσκ". (όπου φλάσκα το φλας, το άλλο είναι ο σκληρός εάν δεν καταλάβατε).....
την επόμενη φορά όταν είναι να στρίψεις βγάλε χέρι (ει δυνατόν με τα δάκτυλα ανοικτά και προς το μέρος του τεχνικού)

Giorgia_is_coming_to_town said...

Bro, όοοοοχι! Ο παππούς Ευλόγι, είναι συλλεκτικό κομμάτι! Απολίθωμα μιας περασμένης εποχής! Δεν μπορώ να του το κάνω αυτό! Προτιμώ να μην τον αφήσω να πειράξει το νέο μου λαπτόπι που καταφθάνει εντός ολίγου, σαν αντικατάσταση του διαλυμένου! Βλέπεις με τα πολλά, του εξηγήσαμε, ότι μπορεί να κάνει χρήση της γκαράντσια! (Μας πήρε δυό μέρες)

Anonymous said...

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι ειναι το φλάς σε ενα υπολογιστη (μνήμη φλάς αραγε?).

Klearchos said...

Μου θύμησες το ανέκδοτο:

- Το φλας!! Το φλάς!!

- Αμ δεν το φλάω;

Klearchos said...

(Πάντως χαλάρωσε, όχι για τίποτα άλλο, αλλά αύριο αρχίζουν και οι σκυλίσιες μέρες)