Tuesday, June 16, 2009

Φαντασία?


Η Ξένη μας, μου έκανε την τιμή να μου δώσει το βραβείο φαντασίας. Δεν θεωρώ ότι διαθέτω πολύ φαντασία, ειδικά στα πόστ μου. Ωστόσο, την Ξενούλα, την εκτιμώ έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ, πέρα από τα βραβεία, οπότε θα ήθελα να την ευχαριστήσω που με σκέφτηκε για μια ακόμα φορά. Δεν κρύβω, ότι με συγκίνησε η έκφρασή της που με αφορούσε, "επειδή είναι μακριά αλλά και τόσο κοντά",
Για όσους δεν το ξέρουν, διαβάζω πολύ περισσότερα μπλογκ από όσα φαίνονται παραδίπλα και σχολιάζω ελάχιστα. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχουν πολλοί , που δεν ξέρουν καν, ότι τους διαβάζω.
Ετσι όταν λόγω του βραβείου μου, κλήθηκα να βραβεύσω κι εγώ με τη σειρά μου κάποιους μπλόγκερ, είπα να μην ακολουθήσω την πεπατημένη. Τί εννοώ? Θα προσπαθήσω να βραβεύσω μπλογκς που πράγματι έχουν φαντασία (κατά την άποψή μου) ανεξάρτητα με το αν, δεν έχω ενδεχομένως αφήσει ποτέ σχόλια, στα εν λόγω μπλογκς. Πάμε?

- Την Μαρίνα, που ούτως ή άλλως διαβάζω μανιωδώς και την νοιώθω φίλη, για αυτό της το μπλογκ , που το έχει ελαφρώς παρατήσει.

- Την νεοφερμένη στον χώρο Spy'ce daughter, γιατί όλη η ιδέα της νεότερης μπλόγκερ στον κόσμο είναι φανταστική, από κάθε άποψη! Μην διανοηθείτε να την χάσετε!

- Τον Μπρο μου, για τις φανταστικές του ιστορίες, σε αυτό το μπλογκ. Επίσης "παρατημένο" μπλογκ (τώρα κάνω παράπονα μπρο!)

- Την Ξυπόλητη, για το παραμύθι της.

- Την Σίλια, που οι αναρτήσεις της, είναι πράγματι αριστουργήματα.

Εάν κάποιος από τους βραβευμένους, θελήσει να συνεχίσει την βράβευση, μπορεί να το κάνει.

8 comments:

Marina said...

Ευχαριστώ για το βραβείο, με τιμάς. Εχεις δίκιο, έχω βάλει τους Αϋλους λίγο βάλει στην άκρη..αλλά θα το συνεχίσω..που θα μου πάει.. Και ναί θα δώσω βραβεία..

Giannis Ianossss said...
This comment has been removed by the author.
Giannis Ianossss said...

Δεν φταίμε εμείς ... η φαντασία μας τα φταίει
:)

Spy'ce Daughter said...

Ουφ!
Τι βαρύ που είναι καλέ αυτό;
Πως θα το σηκώσω;

(κοιτάξτε ρε παιδιά τι με βάζουν και κάνω, στο θεό σας...!)

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Marina μου, περιμένουμε την συνέχεια!
@Μπρο, ήμουν σίγουρη ότι φταίει η φαντασία σας (που έπεσε σε χειμέρια νάρκη).
@Μικρή μπλογκομπέμπα, είδες τί τραβάμε εμείς οι μπλόγκερς? Είσαι η μόνη που δεν υποχρεούσαι να βραβεύσεις, αν δεν το επιθυμείς. Απαλλάσεσαι λόγω ηλικίας! Αν κι απότι είδα, μια χαρά τα πας στο following :)

Marina said...

Ορίστε λοιπόν άλλο ένα κομμάτι του ταξειδιού μέσα στο φλοιό της Γής

Silia said...

Με τιμά το γεγονός ότι με διαβάζεις και ότι με βραβεύεις .
Μα πάνω απ' όλα με τιμούν τα όμορφα λόγια σου .
Σ' ευχαριστώ .

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Silia, γράφεις τόσο όμορφα που και λίγα είπα :)