Friday, July 10, 2009

Καλό σου-κου

Χθες ένοιωθα άρρωστη. Οχι σωματικά, ψυχολογικά. Είχα κάνει και μια ανάρτηση, δόξασοι ο Κύριος δεν την ανέβασα, γιατί θα την έβλεπα και θα μαύριζα επ' αόριστον.
Σήμερα λοιπόν, ως κυκλοθυμικό όν, είμαι στα πάνω μου. Παρότι ο καιρός εξακολουθεί τα χαζά του. Και μετά το σου-κου στην Ιστανμπούλ, είμαι έτοιμη να περάσω για πρώτη φορά, τα σύνορα της "εν πανδημία" χώρας μας. Ορθά καταλάβατε, στην Βουλγαρία δεν υφίσταται πανδημία γρίπης, παρά μόνο ελάχιστα "εισαγόμενα" κρούσματα.
Τί με ανέβασε, λοιπόν:
- Τα νέα μας γραφεία (τα παλιά τα πήρε και τα σήκωσε η βροχή), θα είναι πανέτοιμα την άλλη εβδομάδα και όλες μας έχουμε βάλει κάτω ταπετσαρίες, χρωματολόγια και δεν ξέρω τί άλλο, για να τα διακοσμήσουμε. Αποφασίστηκε ομόφωνα, ότι δεν θα είναι κλασσικά, αυστηρά γραφεία, αλλά απολύτως κοριτσίστικα και χαρούμενα. Εξαιρείται αυτό του Δημήτρη, που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του.
- Παρόλες τις αντίξοες σύνθηκες, βρέθηκαν λύσεις σε πολλά βασικά προβλήματα και προχωράμε ακάθεκτοι και πιο δυνατοί από ποτέ.
- Τον Σεπτέμβρη "βγήκε" διήμερο Παρίσι και επικρατεί ενθουσιασμός όχι μόνο για το ταξίδι, αλλά και για το τί θα παρουσιάσουμε στην έκθεση. Θεωρώ ότι το πιο εντυπωσιακό θα είναι, οι μινιατούρες καναπέδων που θα χαρίσουμε στους καλύτερους πελάτες και τις οποίες θα σας φωτογραφίσω όταν ετοιμαστούν.
- Η συγκεκριμένη ημερομηνία της έκθεσης, συνέπεσε με αυτήν, κάποιας κοινωνικής υποχρέωσης που θέλαμε να αποφύγουμε και δεν μπορούσαμε! Δεν είναι τύχη, αυτό?
- Αύριο θα βάψω μαλλάκι, θα αγοράσω βιβλία για τις επερχόμενες διακοπές μας και θα συναντήσω φίλους με τους οποίους θα μιλάω ελληνικά (τείνω να τα ξεχάσω, λέμε).
- Οριστικοποιήθηκαν οι διακοπές μας! Είναι η πρώτη φορά, που θα κάνουμε διακοπές, εντελώς μόνοι μας, στην θάλασσα! Η οποία θάλασσα θα είναι η Μαύρη. (Η σκέψη της Ελλάδας απερρίφθη, γιατί κάθε φορά μας στοιχίζει σαν να ταξιδέψαμε στο Τόκυο!).
- Είναι το πρώτο καλοκαίρι, που καταφέρνουμε να την κάνουμε κάθε σαββατοκύριακο για κάπου. Λίγο είναι?
- Εχω ξαναλατρέψει ένα παιδικό μου χόμπυ, το κέντημα! Είναι απόλυτα ψυχοθεραπευτικό!!!
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

3 comments:

Giannis Ianossss said...

Ένα σεμεδάκκι θέλω για την τηλεόραση μου.

Marina said...

Ειλικρινά χαίρομαι για όλα όσα γράφεις, για τις διακοπές σας στη θάλασσα, για το Παρίσι και τα όνειρα ωσπου να το δείτε απο κοντά, για τις μινιατούρες που θα φτιάξετε (να κρατήσετε έστω και μία-θα είναι σημαντικό οροσημο ομορφων στιγνών, όταν περάσει ο καιρός)για το νέο κοριτσίστικο γραφείο και βέβαια για τα βιβλία που θα διαβάσεις..
Γλυκά να τα έχεις όλα.

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Bro, δώσε διαστάσεις και χρωματάκια που προτιμάς κι έφτασεεεεεε.
@Μαρίνα μου βεβαίως και θα κρατήσουμε μινιατούρες, θα σου στείλω μία! Φιλί μεγάλο!