Monday, October 12, 2009

Επι τροχάδην...

- Μετακομίσαμε στα νέα μας γραφεία και νοιώθω εντελώς έξω από τα νερά μου! Μα είναι δυνατόν να μιλάω στην Πετούνια μέσω σκάιπ? Και γιατί δεν βλέπω απέναντι τον Μήτσο??
- Αν η μετεωρολογική δεν τα έχει παίξει, θα τα παίξουμε εμείς την Τετάρτη, που θα χτυπήσει ο υδράργυρος το πρώτο μηδενικό της χρονιάς! Μα το Σάββατο φορούσαμε κοντομάνικα!
- Η ρίζα έχει φτάσει αυτί (σχεδόν δηλαδή) και δεν προβλέπεται ούτε αυτό το σου-κου κομμωτήριο! Θα σταματήσω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη!
- Και αυτό το σου-κου, προβλέπεται εργασία άνευ χαράς. Και μέχρι μέσα Νοέμβρη, κάπως έτσι τα βλέπω όλα τα σου-κου. Μήπως να πάρω άδεια?
- Οταν σου φέρνουν δώρο από την Αττάλεια , ξύλινη καμήλα(!), συνειδητοποιείς πόσο έχει προχωρήσει η καριολέν η παγκοσμιοποίηση! Και καλά, ο βούλγαρος που την αγόρασε, την βρήκε εξωτική! Αυτός που την πούλησε έχει δει καμήλες στην Αττάλεια? (βρε λες???Επιφυλάσομαι.)
- Ο στιγμιαίος Davidoff είναι πράγματι εξαιρετικός. Πειράζει που προτιμώ τον Νες καφέ γκόλντ?
- Που πήγαν οι εξαγωγές της Ελλάδας?????
Είναι ΔΕΥΤΕΡΑ και είμαι χώμααααααα (παραδοσιακά!)

3 comments:

korinoskilo said...

που σε πηγαν και δεν βλεπεις κανεναν?!!!!

καλημερααααα

Estrella is little miss Greeky said...

Περιμένω να μετακομίσουμε και είμαι περίεργη πώς στο καλό θα τα φτιάξουν τα γραφεία, κάτι για "όλοι μια παρέα" άκουσα και συγχίζομαι...

Ο καιρός εδώ τα έχει παίξει τελείως, τη μία βρέχει καρέκλες την άλλη πάμε παραλία (ναι, για μπάνιο)

Έχω ήδη ζητήσει άδεια (μία ημέρα), να πάρω το αίμα μου (τον ύπνο μου δλδ) πίσω για τα σου-κου που μου κλέψανε.

Μια από τα ίδια δλδ...Φιλιά.

Giorgia_is_coming_to_town said...

@korinoskylaki, με απομόνωσαν! Ναι, τόλμησαν!
@Εστρέγια μου, αυτό το "όλοι μια παρέα" το έζησα 4 χρόνια και δεν ήταν ό,τι καλύτερο! Αδεια? Αγνωστη λέξη γαμώτοοοοοοο! Σου-κου επίσης.
Κουράγιο κούκλα, φιλιά!