Thursday, October 22, 2009

Ω ναι, εκνευρίστηκα!

Μου τη δίνουν :
- Οι άνθρωποι που έχουν αφεθεί στην "τύχη" , που δεν υπάρχει!
- Οι άνθρωποι που έπαψαν να "πολεμούν" και περιμένουν το Θεό να τους σώσει! Αν υπάρχει ο Θεός χρυσέ μου, σε έχει ήδη διαγράψει λόγω μαλακίας, χέστηκε να σε σώσει!
- Οι άνθρωποι που σου λένε ψέματα τόσο εύκολα, προκαλώντας σε κιόλας να ελέγξεις τα λεγόμενά τους. Με τα πολλά δηλαδή, σε έχουν για τον απόλυτο μαλάκα!
- Εκείνοι πάλι, που τους αρέσει το ψέμα που άκουσαν, ενώ ξέρουν ότι είναι ψέμα και δεν αρπάζουν την πρόκληση να το ελέγξουν, επιβεβαιώνοντας συνεπώς στους παραπάνω, ότι "ναι αγάπη μου, είμαι Ο μαλάκας"
- Οι άνθρωποι που ενώ σου έχουν ζαλίσει τον έρωτα με το πόσο κοσμογυρισμένοι είναι, τρομάζουν να κάνουν την διαδρομή Προμαχώνας - Θεσσαλονίκη! Ε, μα δεν σε στείλαμε στο Τόκυο, πανάθεμά σε!
- Οι άνθρωποι που ακριβώς επειδή δεν είναι σίγουροι για τις αποφάσεις τους, τις συζητάνε, προσπαθώντας να πείσουν εσένα πρώτα, ότι είναι σωστές. "Αν δεν την κάνεις την μαλακία, δεν θα πειστείς ούτε ο ίδιος" λέω εγώ.
- Οι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες, όταν θέματα της δουλειάς τους, τα ξέρει η κόρη τους, ο γκόμενος της κόρης τους και η άλλη γκόμενα του γκόμενου! Χρυσά μου, γιατί δεν πηδάτε τις γυναίκες σας, αλλά τους ζαλίζετε το κεφάλι με τα επαγγελματικά σας και τα επαγγελματικά των άλλων?
- Οι άνθρωποι που ασχολούνται με μαλακίες και αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα σημαντικά. Μέχρι εδώ καλά, το θέμα είναι ότι προσπαθούν να αναγάγουν τις μαλακίες σε σημαντικά , για να αποκτήσει βαρύτητα η.... μαλακία.
- Εκείνοι, που ενώ ξέρουν ότι οι παραπάνω ασχολούνται με μαλακίες, καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια να τους ακούσουν, δίνοντας κι οι ίδιοι βαρύτητα στην μαλακία.!
Προ καιρού, είχα γράψει ότι ελάχιστα πράγματα με εκνευρίζουν και είναι αλήθεια. Σήμερα ωστόσο, συνάντησα όοοοολα τα παραπάνω παραδείγματα και εκνευρίστηκα, μετά από πολύ καιρό. Η αντίδραση, του παρθένου από νεύρα οργανισμού μου ήταν, η "μικρή" και η "μεγάλη" μου πίεση, να δώσουν ραντεβού για να ανταλλάξουν φιλιά. Λέω να μην τους περάσει!

6 comments:

korinoskilo said...

αστους στον κοσμο τους παιδι μου ... τςτςτς ... αφου ετσι τους αρεσει .. αφου εσυ δεν τα χαφτεις αυτα

αντε καλο βραδυ

Dr Low said...

Στείλτους να κουρεύονται με την ψιλή. Και τους μαλάκες και τις πιέσεις!
Καλησπέρες!

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Λενιώ στον κόσμο τους, τους αφήνω. Το θέμα είναι ότι κουβαλιόνται ακάλεστοι και στον δικό μου!
@Εl καλωσόρισες. Οι μαλάκες πρώτα καραφλιάζουν εμάς και μετά κουρεύονται. Οσο για την πίεση, 13 και 11, καλά είναι? Το μπλογκ σου είναι κλειδωμένο, θα σου στείλω μέηλ για να σε τιμήσω με την "μεγαλοπρεπή παρουσία μου"!

Dr Low said...

Το 13 καλό είναι. Το 11 όμως είναι πάρα πολύ. Προσοχή ρε κοπελιά!!!

bubbles said...

Λοιπόν Giorgia...εμένα μου τη δίνουν όλες οι κατηγορίες ανθρώπων που έχεις περιγράψει συν άλλη μία. Φαίνεται έχω γίνει τόσο νευρόσπαστο που μου τη δίνουν και οι ομοιοπαθείς, δηλαδή οι .....νευρικοί και οι .....γκρινιάρηδες.
σσ. Μήπως είναι καιρός να φορέσω αυτή την άσπρη μπλούζα που τα μανίκια δένονται πίσω;

Giorgia_is_coming_to_town said...

@Bubbles γενικά δεν εκνευρίζομαι συχνά. Οι γκρινιάρηδες δεν με εκνευρίζουν, με πονάνε, όσο αστείο κι αν φανεί. Θεωρώ ότι είναι αχαριστία να γκρινιάζουμε και με τα μικρά και με τα μεγάλα. Γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που έχουν πιο μεγάλα προβλήματα από εμάς. Πέραν αυτού, η ζωή μας, δεν είναι πάντα μόνο μαύρο. Αν γκρινιάζουμε συνεχώς, χάνουμε και τα διαστήματα με φως.
Μην νομίζεις ότι ήμουν πάντα έτσι. Μια νευρική, γκρινιάρα ήμουν κι εγώ για χρόνια και μάλιστα με πολύ λιγότερα προβλήματα από όσα έχω τώρα.