Friday, November 30, 2007

Ξέχασα κι αυτά που ήξερα!

Ηταν απίστευτο... ήταν τρα-γι-κό! Μιλούσα με πελάτισσα από την Ελλάδα...
- Ναι, φορτώνουμε σήμερα, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι στην μεταφορική σας. Δεν είναι στο πρώτο........στο πρώτο...... εεεεεε......
Εκεί κόλλησα. Τί unloading place μου ερχόταν, τί ρεζτοβάρεν πουνκτ μου ερχόταν, τι σημείο αν-φόρτωσης (από το un-loading αυτό!), τί σημείο ρεζ-φόρτωσης, αστα να πάνε στο διάολο.
«Σημείο εκφόρτωσης» μου έγραψε ο Δημήτρης.Και το είπα και σώθηκα.
Συμπέρασμα : Πλέον μιλάω καθημερινά, τρεις γλώσσες... Το κακό είναι ότι πλέον, τις μιλάω όλες λειψές!!!

3 comments:

Unknown said...

xaxaxaxxaxaxaxxa....
pos se katalaveno....
xtes ekana mia parousiasi pou thn eixa kanei sta ellinika alla me orologies agglikes kai poses fores mou ksefugan ta greeklish den perigrafetai!!!

Blonde said...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, 8 μήνες διάβαζα για το proficiency, 8 μήνες 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή δεν μίλαγα πια ελληνικά, τα είχα όλα ξεχάσει, μισα ελληνικά λοιπόν μισά αγγλικά. Όταν λοιπόν πήγα για τα προφορικά πάνω στο μπλα μπλα πετάω και ένα "βεβαίως" πως το μάσισα και δεν το κατάλαβε, ένας Θεός ξέρει. Ο Γ. με έβριζε και με κορόϊδευε. Ακόμα το παθαίνω πότε πότε, με τόσα ξένα έργα που βλέπω.
By the way έχεις mail στο pblogs.gr.

Giorgia_is_coming_to_town said...

Ζοακι και Λιάννε, η κατάστασή μου είναι πλέον τραγική! Ξέρεις τί είναι να γράφεις σε Ιταλό..."Prego na ishpratete" ("παρακαλώ να στείλετε" ήταν αυτό).