Tuesday, June 03, 2008

Τρία ψέματα και μία αλήθεια...

Δεν φτάνει που η Adomiel εξαφανίζεται κατά περιόδους και την ψάχνουμε εναγωνίως, επιστρέφει και με προσκλήσεις που απαιτούν κόπο!!!
Και κάθομαι εγώ και γράφω, τα τρία ψέματα και την μία αλήθεια μου. Και τα σβήνω και τα ξαναγράφω, γιατί διάολε, όλα ψέματα μοιάζουν! Οχι τίποτε άλλο, πρέπει να σας βάλω και στον κόπο να αναγνωρίσετε το αληθές.
Ξεκινάμε λοιπόν, ευχηθείτε να το ολοκληρώσω, γιατί κοντεύει να λιώσει το πλήκτρο του backspace :P
1. Σε μια από τις προηγούμενες δουλειές μου, ήμουν μπετατζού. Καλούπωνα δηλαδή σε οικοδομές. Παρ'όλη την υψοφοβία μου, σας διαβεβαιώ ότι ουδέποτε τρόμαξα, όντας σκαρφαλωμένη σε σκαλωσιά. Γιατρέ μου, τί λέτε για αυτό?
2. Εχω δυσανεξία στην λακτόζη. Εξαιτίας αυτού πίνω το καφεδάκι μου χωρίς γαλατάκι και ασφαλώς τρέμω την οστεοπόρωση.
3. Πιστή στην μόδα της περμανάντ (αν και ντεμοντέ κατά καιρούς) έχω κάψει τα τσουλούφια μου από τα συνεχή κατσαρώματα. Είναι τέτοιο το χάλι μου, που ο κομμωτής μου κάθε φορά με απειλεί ότι δεν γλυτώνω το κούρεμα με την ψιλή, προκειμένου να σώσω το κεφάλι μου.
4. Εκτός από υψοφοβία, υποφέρω και από κλειστοφοβία. Και τα έχω βρει σκούρα στην Βουλγαρία, που στις παλιές πολυκατοικίες, πρέπει να ανέβεις επτά ή και δέκα ορόφους με τα πόδια. Δεν πειράζει, έτσι αποφεύγω και τα τρισάθλια ασανσέρ, κάνω και την γυμναστικούλα μου.
Ουφ!!! Καλέ δεν έσβησα! Εύγε μου! Το τελείωσα! Οποιος θέλει να αποδείξει, πόσο ψεύτης είναι, μπορεί να συνεχίσει.
Adomiel μου, ευχαριστώ για την πρόσκληση!!! Και φρόντισε να μην χάνεσαι, μας λείπεις εε???

7 comments:

korinoskilo said...

αχ μπουκλελιλοψευτρακι μου :**

Adomiel said...

Αν η αλήθεια σου είναι το 2, τότε ένα έχω να πω: είσαι πολύ μεγάλη ψεύτρα... αχαχαχαχαχαχαχα...! :-D

Καλημέρα και φιλιά...

Marina said...

Ψεύτρα, όλα μούφες είναι. Επειδή λοιπόν έχεις πάρει τη γραμμή, σε έχω προσκαλέσει πάλι σε άλλο παιχνίδι. Αν θέλεις συμμετέχεις.

maria_pin said...

Δυσανεξία στη λακτόζη δε σημαίνει και οστεοπόροση: δοκίμασε τη σόγια, και θα δεις άσπρη μέρα! Για τα ύψη, τί να πω..ελπίζω οτί αυτό ήταν το ψέμα!

Giorgia_is_coming_to_town said...

Well, well , τόση επιτυχία στο ψέμα, δεν περίμενα ότι έχω. Και να φανταστείτε κι ότι δυσκολεύτηκα! Εντός της εβδομάδας θα λάμψει η αλήθεια, μείνετε συντονισμένοι :Ρ
Maria_pin, welcome!!!Μήπως να έπαιζες κι εσύ???

Blonde said...

Εγώ λέω πως το πρώτο είναι αλήθεια, μπορώ να σε φανταστώ κι όλας...Φιλιά.

Marina said...

Ησουνα σίγουρα μπετατζού! Απο τα βάρη πιάστηκες κακομοίρα μου!